Mik a Bitcoin negatívumai?

  • Elfogadottság: Bár napról-napra egyre több nagy vállalat jelenti be a Bitcoin elfogadást weboldalán (Dell, Newegg, Expedia), még mindig nagyon kevés helyen fizethetünk Bitcoin-al.
  • Instabilitás: A Bitcoin értéke napról-napra változik, nem ritka a napi 10%-os ingadozás. Ez a felhasználók számának növekedésével előre láthatólag javulni fog.
  • Könnyű elveszíteni: A Bitcon anonimitíása és visszafordíthatatlansága miatt célpontja hackereknek és vírusoknak. Ez a probléma jelenleg legegyszerűbben papír alapú bitcoin tárca használatával küszöbölhető ki.
  • Túl új: A Bitcoin egy teljesen új és egyedi technológia aminek a jogi háttere még nem tisztázott. Sikere nagyban függ attól, hogy az országok fenyegetést vagy lehetőséget látnak benne.

Címkék:veszélyek negatívumok Bitcoin hátárnyok

Dátum: 2014.07.30. 01:22

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bitcoin-kerdesek.blog.hu/api/trackback/id/tr526558445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása